Ahoj, chtěli bychom Vás poprosit, abyste z tohoto blogu NEKOPÍROVALI a když už, tak se ZDROJEM, děkujeme :o)).

Georgova diskografie

25. března 2008 v 23:23 | Pajko |  Diskografie
Tady máte (doufám) kompletní Georgovu diskografii mimo Beatles...
Studiová alba
  1. Wonderwall Music (1968)
  2. Electronic Sound (1969)
  3. All Things Must Pass (1970)
  4. Living in the Material World (1973)
  5. Dark Horse (1974)
  6. Extra Texture (Read All About It) (1975)
  7. Thirty Three & 1/3 (1976)
  8. George Harrison (1979)
  9. Somewhere in England (1981)
  10. Gone Troppo (1982)
  11. Cloud Nine (1987)
  12. Brainwashed (2002)
Živé nahrávky
  1. The Concert For Bangladesh (1971)
  2. Live In Japan (1971)
Kompilace
  1. The best of Georgie Harrison (1976)
  2. Best of Dark Horse 1976-1989 (1989)
  3. The Dark Horse Years (1976-1992) (2004)
Se skupinou Traveling Wilburys
  1. Traveling Wilburys Vol. 1 (1988)
  2. Traveling Wilburys Vol. 3 (1990)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama